Angol feladatok

Ezen a weblapon számtatlan feladattal találkozhatsz. Na jó, ez erős túlzás. Ezen a weblapon nem túl sok feladattal találkozhatsz. Viszont van néhány rendkívül fontos link, amely olyan weboldalakra mutat, melyek számolatlan feladatot tartalmaznak.

Online feladatokMottó: amit már más jól megcsinált, azt nem kell újra csinálni.

Ezt a remek mondatot többen alkalmazhatnák, még számos olyan weblap születik manapság is, melyekfeladatgyűjteményeket tartalmaznak.

Sőt! Olyan weblap is van, amely online leckéket kínál (e-mailben kapod őket). Nem butaság ez kérem, csupán nem elég. Az angoltanítást nem véletlenül végzik évtizedek óta tanárok és nem pedig gépek. Ha gépek/weblapok is el tudnák végezni, akkor nem lenne ennyi angoltanár.

Természetesen az órák során rengeteg feladatot kapsz tőlünk is. Ezek egy része fent van a weblapon, más része más weboldalakon van, a maradék pedig könyvekbőlszármazik.

Továbbá lesz lehetőséged próbanyelvvizsgázni is, amit szabványos – a nyelvvizsga központok által kiadott – anyagokkal tehetsz meg.

1,976 total views, 1 views today

About the Author: Chris Kovacs

While I feel I'm better at making films/videos than writing articles/posts on this website. I know this is a tiny, independent site but it would mean a lot if you wrote a comment or share this page on facebook/twitter. Thank you kindly, stranger.
__________________________________
P.S.: some of articles are edited and co-written by a mysterious person called Tatjana. But I take all the credit.